Ulehčete si práci s elektrickou škrabkou

 Dílna 
11. dubna 2017 20:39 / Marie Popelková
  0
📷
1 fotografie v galerii
S elektrickou škrabkou můžete bez námahy odstraňovat silně ulpívající zbytky materiálu nebo provádět řezbářské práce.  Internet
Potřebujete-li znovu natřít okna nebo obložit koupelnu, elektrická škrabka vám pomůže odstranit starý nátěr, lepidlo či jiné zbytky s minimálním úsilím. Je to také vhodný nástroj pro renovaci nábytku a řezbářství.

Elektrická škrabka nahrazuje těžkou ruční práci a přináší rychlost, úsporu sil a času při odstraňování zbytků všeho druhu jako např. zbytky lepidel, maltových, sádrových a betonových zbytků, stěrek, zbytky koberců a PVC a to i v těžko dostupných místech.

Díky svému silnému motoru o výkonu 200 Wattů dokáže toto nářadí bez problémů škrábat, vyhlazovat a frézovat povrchy mnoha různých materiálů.

Multifunkčnost elektrické škrabky je podtržena výběrem ze čtyř standardně dodávaných dílů příslušenství. Tyto mají různě široké a tvarované špičky, aby umožnily přizpůsobení se různým materiálům a povrchům. Přídavné nástavce je možné rychle vyměnit bez použití nástroje díky jedinečnému systému upevnění.

Doposud představovalo škrabání, bourání a vyhlazování povrchů tvrdou a časově náročnou práci, pokud muselo být prováděno ručně. Například odstranění lepidla na dlaždice, vrstev nátěrů a obkladových materiálů, vyhlazování povrchů, restaurování a zpracování dřevěných předmětů a mnoho jiných činností. Nyní je na trhu nabízena elektrická škrabka, která dělá výše zmiňovanou práci rychleji a snáze. 

Stupně nastavení počtu otáček umožňují přizpůsobit rychlost úběru materiálu přesně podle zadaných úkolů a druhu obráběného materiálu – počínaje náročným tvarováním a jemným broušením a konče škrabáním a čištěním velkých ploch.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47