Skladování toaletního papíru může mít i vtip a šmrnc. Chce to nápad

 Dílna 
10. července 2018 09:44 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
Toaletní papír se může stát doslova ozdobou WC Shutterstock
Někdo se snaží zásoby toaletního papíru co nejlépe zamaskovat a schovává ho například ve skříňce. Proč ale nevyužít skříňku k uložení jiných věcí a nepovýšit ruličky záchodového papíru na umění? Jde to. Stačí zapojit trochu fantazie. Existují i řešení, která ani nevyžadují žádnou extra zručnost.

Skladování toaletního papíru může být vtipné a kreativní. Zatočte s nudou a zkuste z toaletního papíru udělat přednost. Jednak získáte nápaditou dekoraci a jednak budete mít na první pohled jasný přehled o tom, zda se vám neztenčují zásoby této nepostradatelné hygienické pomůcky. Představíme vám pět originálních nápadů. A pokud budete své dílo chtít dovést k dokonalosti, naučte se toaletní papír i originálně skládat. O toilegami jsme blíže psali zde.

Sova

Tento nápad vypadá vtipně a dobře zároveň. Stačí si na překližku nebo jiný materiál nakreslit jednoduchý obrys sovy. Pečlivě šablonu vyřežte. Pokud použijete nějaký jiný materiál, například tvrdší karton, nezapomeňte tělo sovy věrohodně vymalovat barvou. Dřevo můžete ponechat v původní barvě.

Pak už jen stačí na místa očí a na hrudník sovy přimontovat šikovné háčky a zavěsit toaletní papíry podle obrázku v naší fotogalerii. Na první pohled ani nejde poznat, že se jedná o stojan na toaletní papír.

Ovečka

Pokud umíte pracovat se železem nebo máte v okolí nějakého šikovného kutila, může váš záchod ozdobit i kovová ovečka, jejíž vlnu nahradí hromada ruliček toaletního papíru.

Samotný tvar ovečky je opět velmi jednoduchý. Pro usnadnění práce je dobré vytvořit si jednotlivé části ovečky zvlášť a poté je svařit k sobě. Tento betelný stojan bude ozdobou každé koupelny nebo toalety.

Piškvorky

Taky jste jako dítě hrávali piškvorky? V duchu této zábavné hry si můžete vytvořit i vtipnou poličku na toaletní papír. Stačí pospojovat několik dřevěných prkýnek v mřížku. Musíte jen dobře měřit, aby byly jednotlivé poličky dostatečně velké a rolička toaleťáku se tam vešla jako ulitá.

Do některých poliček vložte dřevěné křížky, které předtím nabarvěte barvou podle vašeho gusta.

Proutěný koš

Proutěné koše lze v obchodě pořídit doslova za pár korun. Tento nápad navíc ocení i méně zruční lidé. V podstatě jen stačí uříznout si přiměřeně dlouhou tyčku, kterou provlečete úchyty koše. Na tu navlečte jeden toaletní papír, který bude sloužit k aktuální potřebě. Zbytek rolí naházejte do koše.

Pokud nemáte po ruce pilku a dřevěnou tyč, můžete tento prvek nahradit i silnější větví ze stromu.

Dřevěný stojan

Kousek přírody vnese do vaší toalety i zajímavý dřevěný stojan na toaletní papír. Musíte si pořídit pouze nějakou dřevěnou desku nebo odkor. Pokud bude zajímavě tvarovaný, tím lépe. 

Pak do desky navrtejte otvory a přilepte do nich kratší tyčky. Použít lze například dřevěnou násadu na nářadí či koště. Na tyčky pak nasuňte toaletní papíry a máte hotovo.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod