Příště, až se budete stěhovat, zabalte si jako na dovolenou

 Dům 
03. září 2018 16:08 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Až se budete příště stěhovat, nezapomeňte, co si balíte na dovolenou Shutterstock
Všichni už jsme nejspíš slyšeli, že stěhování je jedna z nejvíc stresujících věcí v našem životě. Můžete na něj vyzrát, když na to příště půjdete chytře. Stačí znát jedno malé tajemství. Předtím, než zabalíte první krabici, nachystejte si stejné věci, které si s sebou bráváte na dovolenou.

Zabalte si s sebou pocit domova

Sbalit si jednu tašku tak, jako byste jeli na dovolenou, není proto, že byste se po cestě stavovali někde na pláži. Je ale příjemné mít po ruce několik důležitých věcí, jako je pyžamo, něco na převlečení a další předměty, jejichž hledáním nechcete ztrácet čas po vyčerpávajícím dni stěhování. Přesně tyto věci vám zároveň pomohou, abyste se na novém místě rychleji cítili jako doma. Budete rádi, že je máte doma, ať už se stěhujete na druhý konec města anebo do cizí země.

Ujistěte se, že se budete moci vyspat a osprchovat

Dostali jste se někdy do situace, že jste v novém domově přesunuli postel na místo a zjistili, že nemáte ponětí, kde je prostěradlo a povlečení? Nedopusťte, aby se vám něco takového stalo a sbalte si do příruční tašky ložní prádlo a velký i malý ručník. Není horší pocit, než nemít možnost osprchovat se po tom, co jste polovinu noci vybalovali věci do kuchyně.

Sbalte si kosmetickou taštičku jako byste cestovali

Až se budete příště stěhovat, představte si, že se chystáte jen na výlet a sbalte si všechny nezbytnosti, jako je zubní kartáček, pasta, šampón, brýle a léky místo toho, abyste je uložili do krabice s označením "koupelna"“ Poslední věc, jakou byste chtěli, je přehrabovat se množstvím krabic, až budete hledat ústní vodu.

Nachystejte si potřeby na čištění

Nakonec byste měli zkontrolovat, že máte sadu na čištění, která zahrnuje například desinfekční ubrousky, víceúčelový čistič, hadr nebo papírové ubrousky. Rozhodně budete chtít vyčistit všechny místa, na kterých se drží bakterie předtím, než vybalíte. Zde je několik dalších tipů, jak si stěhování usnadnit.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod