Trendy, které budou definovat zbytek roku 2019

 Dům 
21. května 2019 18:08 / Marie Popelková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy Shutterstock
Už uběhla skoro polovina letošního roku, přesto se ale ještě mohou objevit výrazné trendy, podle kterých designeři v budoucnu jasně poznají styl roku 2019. Od inspirací z minulosti přes nečekané využití klasických produktů jsou zde trendy, které s velkou pravděpodobností uvidíme všude po zbytek letošního roku.

Pokud se třeba chystáte k drobným úpravám vašeho bytu, inspirujte se. Možná objevíte něco, co se vám bude hodit do vašeho osobního stylu a zároveň bude kopírovat nejmodernější trendy.

Návrat batiky

Jestli máte rádi styl sedmdesátých let, bude se vám líbit jemná batika, která se pomalu vrací do módy a bude představovat jeden z top trendů v druhé polovině letošního roku. Lidé na internetu čím dál více vyhledávají hesla jako “sedmdesátky” nebo “batikovaná trička.” Jediným rozdílem je, že barvy v “moderní batice” nejsou tolik rozmanité ani výrazné.

Znovuzrození stylu Art Deco

Art Deco zažívá velký návrat. Luxusní detaily, pro které je tento styl známý, jako je samet, hypnotizující geometrické vzorce, syté barvy a kovové doplňky, se v poslední době objevují všude. Po letech, kdy v dekoracích interiéru převládal styl poloviny století, je to příjemná změna.

Chytré využití tapet

Tapety jsou k dostání v nekonečné škále krásných designů, tak proč se s tímto perfektním materiálem pro úpravy, které zvládnete sami, omezovat pouze na zdi? Lze je využít na schodiště, dřevěný nábytek nebo kdekoliv jinde, kam potřebujete zakomponovat trochu barev a vzorů.

Vláda zvířecí říše

V roce 2018 se všechno točilo kolem mýtických stvoření, jako jsou například jednorožci. V roce 2019 se ale držíme reality. Potisky jsou inspirovány skutečnými zvířaty namísto mořských pan, jednorožců a dalších fantastických postav. Mezi nejpopulárnější zvířata patří například tygr a plameňák. Jestli vám stejně tak jako na vzhledu vašeho domova záleží i na upravené zahradě, čtěte, jaké trendy jsou letos populární tam.

Témata: design, trendy, styl, rok 2019
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47