Nejužitečnější věci, které lze přidat do předsíně

 Dům 
01. října 2019 13:03 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vše, co vám bude nejlépe sloužit v prostoru hned za vstupními dveřmi Depositphotos
V závislosti na tom, kde bydlíte, můžete za vstupními dveřmi najít buď celou místnost nebo jenom kousek zdi. Nezaměňujte ale nedostatek prostoru s nedostatkem potenciálu. I do malého prostoru se vejde vše, co potřebujete, když to dokážete správně identifikovat.

Vaše předsíň slouží hned několika účelům. Vítá doma vás i vaše hosty, představuje váš styl a také má spoustu čistě praktických funkcí. Zde je seznam několika věcí, které můžete přidat, abyste potenciál tohoto prostoru maximálně využili.

Polstrovaná lavička

Když u vás doma hosté za dveřmi najdou polstrovanou lavičku, získají první dojem toho, co očekávat od vašeho domu. Je to jak nábytek, tak dekorace, která je luxusní a působí vřele. Vyzývá hosty, aby se posadili, odpočinuli si a na chvíli se zdrželi. Můžete vybrat materiál, barvy a vzory polstrování tak, aby vám ladilo se zbytkem domácnosti. Vždycky přemýšlejte i nad tím, jak nábytek využíváte. Pokud máte tendenci odkládat na lavičku tašky, klíče nebo deštník, vybírejte odolné a spíše tmavé materiály.

Schovaný botník

Není nic nepříjemnějšího, když hned za dveřmi zakopnete o pár bot nebo odložený batoh. Ať už jsou to poličky ve skříňce nebo jednoduše na podlaze skříně, kam odkládáte kabáty, najděte způsob, jak ukrýt nezbytnosti z vašeho života. Všichni je máme, ale to ještě neznamená, že to musí být první věc, kterou uvidíme, když vejdeme do dveří.

Tác na náhodné věci

Každá předsíň potřebuje tác. Jakýkoliv povrch v předsíni se často stane odkládacím místem pro klíče, poštu a další drobnosti. Když systematicky umístíte tác hned na začátek chodby, všechny tyto předměty získají své vlastní místo. Tyto náhodné věci budou vypadat méně jako nepořádek, když je budete skladovat na dekorativním tácu.

Úložný prostor i v malém bytě

I v tom nejmenším bytě se dá vymyslet způsob, jak přidat úložný prostor. I kdyby šlo jen o jednoduchou nástěnku s háčky, malou přimontovanou skříňku nebo už zmíněný dekorativní tác. Když už  budete u úprav, můžete se rovnou pustit i do vstupních dveří.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve