Těšíte se na Vánoce u televize? Máme pro vás tip, který si zamiluje celá rodina

 Ostatní 
30. listopadu 2019 18:50 / Veronika Prášilová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Televizní pytle si jistě oblíbí všichni členové domácnosti Internet
Za měsíc mají nastat nejpohodovější svátky v roce. Co jim však předchází, se za pohodu rozhodně považovat nedá. Shon, stres, nákupní horečka, pečení, starost o rodinu, děti a celá řada dalších faktorů prověří naši psychiku jako nic jiného. O to více je třeba dbát na duševní hygienu. Co si tak po večerech či víkendech dopřávat rodinný relax, který zaručeně dobije vaše věčně vybité baterky?

Jistě jste již slyšeli o takzvaných televizních pytlech, které se v posledních letech staly vánočním hitem. Řada seniorů na ně nedá dopustit. Nebude však ostudou, pokud jejich kouzlo objevíte i vy a třeba i vaše děti.

Nejen na dlouhé zimní večery

Sychravý podzim brzy vystřídá zima se svými pověstnými dlouhými večery. To je ten správný čas dohnat knižní dluhy, konečně se podívat na odkládané filmy nebo třeba začít studovat cizí jazyk. Věcí, na které nemáme čas, které bychom si rádi dopřávali, je jistě celá řada. A tohle vše se vám bude mnohem příjemněji dělat, když na to budete mít tu správnou pohodu.

Deka, pléd, nebo pytel?

Jistě, zabalit se můžete i do deky nebo do plédu, ale z nich vám čouhají nohy nebo se pohnete a vylezou vám ruce. Zkrátka o pohodě nemůže být příliš řeč. Zato televizní pytle to mají zmáknuté. Díky zipu a patentkám se velká deka rázem promění na jakýsi plášť nebo spacák.

Pohybujte se bez omezení

Vy se tak můžete bez starostí věnovat sledování televize, četbě nebo ručním pracím a televizní pytel se vám postará o nepřerušovaný tepelný komfort. Výhodou je, že se v něm dá i chodit. Pokud si tedy potřebujete třeba odskočit na toaletu nebo pro další misku dobrot, nemusíte se z pytle složitě soukat. A v rozloženém stavu poslouží jako deka nebo přehoz.

Praktický televizní pytel si zamilujete pro jeho všestrannost, kterou využijete nejen doma, ale také na chalupě, na cestách, při kempování nebo na pikniku. A co teprve takové posezení na terase, když už se ochlazuje a vám se ještě nechce dovnitř.

Nevybírejte jen podle ceny

Televizní pytle se vyrábějí z různých materiálů, které se samozřejmě odrážejí na ceně. Ty nejlevnější budou pravděpodobně z tenkého mikroplyše, ale někomu zase mohou vyhovovat tím, že jsou lehké. Dražší modely bývají s teplou podšívkou nebo rovnou z pravé ovčí vlny. Takové pytle jsou prodyšné a dovolují tělu dýchat a současně odpařovat přebytečnou vlhkost. Jelikož vám televizní pytel bude sloužit dlouhá léta, nehleďte jen na cenu.

Myslete i na praní

Před koupí se ujistěte, zda se pytel snadno udržuje a nemusíte jej brát do čistírny, zda je antialergický a nedrží se v něm roztoči. Věříme, že si televizní pytel zamilujete na první vyzkoušení a že je to i zajímavý a praktický tip na vánoční dárek pro vaše blízké. A aby byla vaše pohoda dokonalá, co takhle popřemýšlet o krbu? Přesvědčte se, že takzvaný biokrb můžete mít klidně i v bytě.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum