I peníze můžete darovat originálně aneb jak zajímavě zabalit hotovost

 Ostatní 
22. prosince 2019 14:40 / Veronika Prášilová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Peníze nejsou originálním dárkem, tak jej z nich udělejte Archiv
Vybrat správný dárek je čím dál větší umění. Dětem za vysvědčení, vnoučatům k narozeninám, mladým na Vánoce. Pokud si nejste jistí, čím byste udělali svým blízkým radost, nikdy nezklamou peníze. A když má jít o dárek, zapomeňte na obligátní obálku. Podívejte se na naše tipy, jak peníze zabalit originálně tak, aby se obdarovaní rozzářili dvakrát: z hezkého dárku a pěkné sumičky.

Ve fotogalerii pod článkem naleznete několik nápadů, jak byste mohli peníze darovat zajímavě. Povětšinou vás to nebude stát vůbec nic nebo jen pár korun. A čas věnovaný balení se vám vrátí s rozzářenými úsměvy těch, kterým chystáte toto velkorysé potěšení.

Nechť vám prší štěstí

Představte si, že máte odrostlé děti, již zadané nebo sezdané, a chcete jim udělat radost třeba na Vánoce. Nevíte, čím je potěšit? Tak jim kupte deštník. Stačí ten nejlevnější. Doma jej roztáhněte a na jednotlivá žebra opatrně přivažte bankovky. Deštník složte a na cedulku napište „Nechť vám prší štěstí“. Pokud to půjde, rozbalování si nahrávejte na videokameru nebo mobilní telefon, abyste zaznamenali, jak se jejich kyselé úšklebky rázem změní v překvapivou radost. 

Sladké překvapení

Kupte libovolnou bonboniéru. Obsah s radostí spořádejte, zkontrolujte, zda je plastová proložka čistá a místo sladkostí do jednotlivých políček vložte například padesátikoruny a opatrně poskládané bankovky. Podobné překvapení můžete připravit s průhlednou dózou a bonbóny. Doprostřed dózy dejte ruličku od toaletního papíru, do ní srolujte bankovky a obsypejte bonbóny. Překvapení a následná radost budou jistě podobné jako u výše popsaného příkladu s deštníkem.

Kápézetka, neboli koláž poslední záchrany

Vtipným způsobem, jak darovat peníze, je také jejich zarámování. Stačit vám k tomu bude nejlevnější rám, který seženete v hobby marketu nebo fotoprodejně. Nevadí-li vám investovat více, můžete koupit vitrínku. Na sklo napište permanentní fixou vzkaz ve smyslu, že jej mají rozbít v případě nouze, jako to bývá například u hydrantů. A pokud byste letos ostatní dárky chtěli zabalit také originálně a navíc ekologicky, můžete se inspirovat v našem dalším článku. Přečtěte si, proč je jednodušší a výhodnější balit dárky do látky. Více inspirací, jak je možné originálně darovat hotovost naleznete ve fotogalerii.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve