Tipy, jak originálně zabalit vánoční dárky

 Dílna 
19. prosince 2019 08:14 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Dekorace na balení vánočních dárků najdete v přírodě  Depositphotos
Bez dárků si už dnes málokdo dokáže představit Vánoce. Obdarování je milé gesto, kterým rodinu a přátele velmi potěšíte. Kouzlo spočívá v momentu překvapení, kdy obdarovaní mají dárek v rukou, ale stále nevědí, co se v něm skrývá. Z toho důvodu je důležité, abyste dárky zabalili originálně.

Balení dárků je pro někoho příjemná a radostná činnost. Pokud i pro vás, dejte si na balení dárků záležet a své blízké tím mile překvapíte. Inspirujte se některými originálními tipy.

Dekorace z přírody

Tipy na balení dárků najdete v přírodě. Udělejte si poklidnou procházku do parku či do lesa. Najdete tam smrkové či borovicové větvičky. Můžete narazit ještě na šišky či kaštany. Výběr přírodních dekorací už bude pouze na vás. Dárky zabalte do obyčejných papírů v barvě půdy. Můžete na něj nalepit třeba ještě malou krajku. Poté si vezměte do rukou předměty, které jste nasbírali v přírodě a nalepte je tam také. Dárek zavažte obyčejným provázkem v hnědé barvě.

Látka namísto papíru

Možná vás nikdy nenapadlo, že byste dárky mohli zabalit něčím jiným než ozdobeným papírem. Pokud jste jen trochu zruční, žádné papíry si nepořizujte. Válí se vám doma nějaké látky, které pro vás nemají žádné využití? Zabalte do nich dárky. S látkou si budete muset trochu pohrát. Budete ji skládat, vázat a točit. Ideálně můžete zabalit dárek třeba do tvaru bonbonu. Zabalený dárek látkou můžete ještě zavázat další látkou. Pokud žádnou doma nemáte, seženete je v textilních obchodech.

Dárky v zavařovacích sklenicích

Máte doma několik zavařovacích sklenic a k ničemu vám nejsou? Dejte do nich dárky. Pokud jste koupili nějaké měkké dárky, zavařovací sklenice pro ně budou ideální. Jednoduše je tam srolujete a zavřete víko. Pokud nechcete, aby byly dárky přes sklenici vidět, můžete ji oblepit různými vánočními obrázky, papírem či dokonce látkou. V takovém případě se fantazii meze nekladou.

Jmenovky už nebudete potřebovat

Většina lidí popisuje dárky tužkou či fixou, což rozhodně není originální. K tomu, aby blízcí věděli, že dárek patří zrovna jim, tam nemusíte psát jejich jména. Nalepte tam jejich fotky. Vyberte si nějaké vtipné fotografie, vytiskněte je či okopírujte a nalepte na všechny dárky. Vaši blízcí budou mile překvapeni a pobaví se u toho. Dále čtěte: Vyrobte si svůj vlastní stromeček. Díky tomu ušetříte peníze na dárky.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47