Zážitky jako dárek na poslední chvíli. Potěšit můžete muže, ženy, seniory i děti

 Ostatní 
21. prosince 2019 08:22 / Veronika Prášilová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kurz vaření piva je pro muže jedním z nejpopulárnějších Depositphotos
Podcenili jste koupi vánočních dárků dopředu? Nic nemusí být ztraceno. Hitem posledních let je darování zážitků. Existují jich stovky, vybrat lze pro muže, ženy, seniory i děti. A jelikož si poukaz můžete vytisknout sami, pořídíte takový dárek doslova za pět minut dvanáct.

Přinášíme vám tipy na netradiční a originální dárky, které dokážete koupit opravdu na poslední chvíli. Internet je plný agentur, které se specializují právě na zážitky.

Pro prarodiče klasika

Pravdou je, že co se týče dárků pro seniory, tady doporučujeme držet se spíše při zemi a volit klasiku. Pokud jsou již náhodou obchody zavřené, vběhněte ještě na benzinku a sáhněte po luxusní belgické bonboniéře, sadě sprchových gelů nebo balíčku vitaminů, které jsou dnes ve většině těchto prodejen běžně k dostání. Babičky a dědečkové stejně nejvíce ocení to, že za nimi na Vánoce dorazíte.

Zážitky jsou vždy originální

Pokud se však stane, že vám náhodou na poslední chvíli nedorazí dárek pro vašeho blízkého v produktivním věku, nemusíte se už příliš držet při zemi a připravte pro něj skutečně originální překvapení. Hitem posledních let se totiž stalo takzvané darování zážitků. Na tuto oblast se specializují různé agentury, které jsou schopny nabídnout vám během pár minut skutečné skvosty. Díky tomu můžete během několika kliknutí přes internet pořídit pro manžela třeba hodinu opravdového bagrování hlíny, zajistit mu den v kůži ošetřovatele zvířat v ZOO nebo mu připravit zážitek v podobě jízdy v obrněném transportéru. A pokud má rád extrémy, můžete mu zajistit účast na kurzu přežití.

Vezměte ji do oblak

A stejně originální zážitek mohou pořídit pánové svým drahým polovičkám. Co je třeba překvapit degustací kvalitních vín, kterou spojí s ochutnávkou luxusní čokolády? Nebo je třeba vezměte do oblak díky vyhlídkovému letu balónem. A pro ty odvážnější můžete pořídit zážitek v podobě bungee jumpingu. Téměř každá dáma pak ocení den v kůži fotomodelky. Čtěte také: Letos jsou v kurzu vánoční skřítci.

Stírání baví každého

Pokud si však nejste jistí, zda byste s takovým netradičním dárkem uspěli, máme pro vás další nápad. Není nic snazšího, než se vrátit na již zmíněnou čerpací stanici a pořídit tam jeden, anebo rovnou celou sadu stíracích losů. Je to dárek velmi originální, který navíc pobaví. A věřte tomu, že pokud koupíte rovnou deset herních poukázek, alespoň nějaká výhra by z toho mohla být. A garantujeme vám, že se u jejich stírání díky napětí z očekávané výhry dobře pobavíte.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008