Jak jednoduše a rychle vypeckovat třešně a višně

 Ostatní 
29. června 2016 22:47 / redakce
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Jednoduché odpeckování. Internet
Sezóna třešní je na jedné straně chutná, voňavá a sladká, ale na druhou stranu toto drobné ovoce neodmyslitelně zahrnuje zdánlivě nekonečné vypeckovávání. Pokud se chystáte péct koláče, nabídnout třešně vašim nejmenších nebo zamrazit, poradíme vám, jak odpeckovat jednoduše, rychle a čistě.

Budete potřebovat:

láhev s úzkým hrdlem,

dřevěnou paličku k jídlu (párátko ani špejle v tomto případě nestačí),

misku plnou třešní.

Návod jak vypeckovat třešně

Třešeň nejprve zbavte stopky.

Potom ji položte na hrdlo láhve tak, aby místo, kde byla stopka, směřovalo vzhůru.

Propíchněte ji dřevěnou paličkou.

Pecky skončí rovnou v láhvi a vaše kuchyně zůstane úplně čistá.

Přikládáme rovněž videonávod.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Felix Slováček je až neuvěřitelně vitální: S partou přátel navštívil lyžařské středisko v Cavalese....

Styl

Trendem letošního roku je japonský střih Hime cut. Tento jemný, elegantní a zároveň extravagantní účes...

Dům a zahrada

Jeďte se rozloučit se zimní sezónou: Totální výprodej sněhu aneb skipasy na Ještědu za 90 Kč