Jak jednoduše a rychle vypeckovat třešně a višně

Jednoduché odpeckování.
Loading...
 Ostatní 
29. června 2016 22:47 / Internet
  0   0
Sezóna třešní je na jedné straně chutná, voňavá a sladká, ale na druhou stranu toto drobné ovoce neodmyslitelně zahrnuje zdánlivě nekonečné vypeckovávání. Pokud se chystáte péct koláče, nabídnout třešně vašim nejmenších nebo zamrazit, poradíme vám, jak odpeckovat jednoduše, rychle a čistě.

Budete potřebovat:

láhev s úzkým hrdlem,

dřevěnou paličku k jídlu (párátko ani špejle v tomto případě nestačí),

misku plnou třešní.

Návod jak vypeckovat třešně

Třešeň nejprve zbavte stopky.

Potom ji položte na hrdlo láhve tak, aby místo, kde byla stopka, směřovalo vzhůru.

Propíchněte ji dřevěnou paličkou.

Pecky skončí rovnou v láhvi a vaše kuchyně zůstane úplně čistá.

Přikládáme rovněž videonávod.
◼ redakce hobby / inStory.cz
Komentáře
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Cestování

Chystáte se do Švýcarska? Zapomeňte na auto. Tuto zemi poznáte nejlépe z vlaku

Věda & Vesmír

Nejvyšší vrchol ve Švédsku se propadl o výšku devítipatrové budovy

Bydlení

Je lepší vybrat nábytek z dřevotřísky, kovu nebo dřeva? Každý materiál má svá pro i proti

Zavřít reklamu