Jak jednoduše a rychle vypeckovat třešně a višně

 Ostatní 
29. června 2016 22:47 / redakce
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Jednoduché odpeckování. Internet
Sezóna třešní je na jedné straně chutná, voňavá a sladká, ale na druhou stranu toto drobné ovoce neodmyslitelně zahrnuje zdánlivě nekonečné vypeckovávání. Pokud se chystáte péct koláče, nabídnout třešně vašim nejmenších nebo zamrazit, poradíme vám, jak odpeckovat jednoduše, rychle a čistě.

Budete potřebovat:

láhev s úzkým hrdlem,

dřevěnou paličku k jídlu (párátko ani špejle v tomto případě nestačí),

misku plnou třešní.

Návod jak vypeckovat třešně

Třešeň nejprve zbavte stopky.

Potom ji položte na hrdlo láhve tak, aby místo, kde byla stopka, směřovalo vzhůru.

Propíchněte ji dřevěnou paličkou.

Pecky skončí rovnou v láhvi a vaše kuchyně zůstane úplně čistá.

Přikládáme rovněž videonávod.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Známý šéfkuchař Ondřej Molina a slavný barman Tomáš Melzer umí připravit neskutečné dobroty i z toho,...

Styl

Zimní bundy od JD Sports - připravte se na Black Friday

Tech

Sporťák s kočičíma ušima byl posledním dílkem skládačky