Úložné prostory v malém bytě už nebudou problém

 Dům 
09. července 2019 09:41 / Jana Jančová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Většina domácností by uvítala více úložného prostoru Shutterstock
Majitelé malých bytů to znají moc dobře. Kam s věcmi, které tolik potřebujeme a nesmí se vyhodit? Tento problém vyřeší rafinované nápady, jak lze využít prostor pro nejrůznější úložný prostor. I když se to nezdá, tak díky tomu získáte spoustu místa.

Úložné prostory jsou v každém bytě velmi žádané, zvláště v bytech malých rozměrů. S nedostatkem úložných prostor se potýká mnoho domácností. Pokud i vy potřebujete nějaký úložný prostor navíc, zkuste naše tipy.

Postele s úložným prostorem, pro peřiny i další věci

Pokud máte štěstí, úložný prostor pod vaší postelí vám nabídne možnost, jak do něj můžete dostat zimní oblečení, bundy, kabáty. V zimě sem můžete schovat to letní, které právě nenosíte. Vlezou sem i deky. Jen oblečení dobře zabalte. Pomůžou vámi vakuové pytle.

Postel s komodou? V malém bytě uleví

Nejen šatní skříně, ale i skříňky a komody, které lze umístit třeba do čela postele, poskytnou dost místa pro uskladnění věcí. I sem můžete uložit peřiny, oblečení a další sezonní kusy. Současně takto můžete horní část komody využít jako poličku nebo noční stolky.

Regály v malém bytě jsou k nezaplacení

Na trhu je nepřeberná nabídka nejrůznějších regálů. Od těch dřevěných přes kovové až po ty z umělých materiálů. Kovové můžete využít ve spíži, sklepě i dílně. Mají mnoho výhod. Pojmou hodně věcí, jsou přehledné variabilní, mají vysokou nosnost a lze je doplnit o další prvky, například nejrůznější koše. Navíc regály můžete použít kdekoliv v bytě i v domě.

Kovové regály vám pomohou uskladnit všechny potřebné věci, například kutilům. Speciální držáky, háčky a další doplňky v nich mohou uschovat vše od šroubků, hřebíčků až až po tavné pistole, kladívka nebo papíry. 

Krabice, krabice a zase krabice

Na trhu jsou velmi oblíbeným produktem papírové krabice. Jsou  k dostání v nejrůznějších velikostech, tvarech i materiálech. Schováte do nich vánoční ozdoby, obuv a nepotřebné věci. Můžete je „stohovat“, ale také díky víkům, odložit na vaše skříně. Skvěle vypadají také staré bedny a bedýnky. (Dále čtěte: Potřebujete rychle vypulírovat sedačku nebo koberec? Pomůže vám silná trojice čističů).

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47