Pět skvělých nápadů, jak uložit toaletní papír

 Dílna 
29. ledna 2018 10:21 / Marie Popelková
  2
📷
7 fotografií v galerii
Držák toaleťáku se může stát dominantou místnosti Shutterstock
Toaletní papír je nezbytnou součástí každého WC. Mnohdy ale lidé řeší, kam ho zavěsit nebo položit, aby byl po ruce a přitom aby decentně doplnil celý vzhled interiéru. Máme pro vás pět velmi nápaditých způsobů, jak držák na toaletní papír povýšit na takřka umělecké dílo.

Někdo se snaží toaletní papír mít sice po ruce, ale co nejvíce ho zamaskovat. To ale není úplně třeba. Naopak můžete z umístění toaletního papíru udělat dominantní prvek, který bude vzbuzovat pozornost a obdiv. A můžeme vám zaručit, že až k vám přijde návštěva a půjde na záchod, rozhodně nebude mít problém toaletní papír najít. A až toaletní papír spotřebujete, rozhodně nevyhazujte papírové ruličky do koše. Dá se z nich vytvořit hodně užitečných věcí.

Toaleťákový strom

Stromu, na který zavěsíte role toaletního papíru, originalita rozhodně nechybí. Podle toho, jak velký ho vytvoříte, můžete na něj rozvěsit klidně i celé balení toaletního papíru. Navíc do vaší koupelny nebo WC získáte velmi zajímavou dekoraci, která celý interiér rozhodně oživí.

Strom můžete vyrobit z různých materiálů, záleží na tom, k čemu máte přístup. Nabízí se například plast, plech nebo i tenčí dřevo. Každopádně majitelé takového dílka dávají jasně najevo, že mají velký smysl pro humor.

Držák na malířský válec

Snad v každé domácnosti se musí čas od času vymalovat. Lidé k tomu často používají držák na malířský válec. Tyto držáky jsou k dostání v různých velikostech.

Vyberte si podle svého gusta a jednoduše je přimontujte na zeď. Místo malířského válce pak na tyčku navlékněte toaletní papír a máte hotovo.

Kousek přírody

Skvěle vypadá i držák vytvořený z obyčejné větve, kterou si můžete domů donést třeba z procházky po lese. Zda bude zcela rovná nebo nějak zajímavě pokroucená, záleží jen na vašem vkusu. Důležité je, aby se na větev dal toaletní papír pohodlně navléknout.

Pokud navíc chcete docílit opravdu přírodního vzhledu. Můžete ještě na větev posadit malého umělého ptáčka. Během chvilky se budete cítit jako v opravdovém lese.

Gumicuk

Gumový napínák, takzvaný gumicuk, nemusíte využívat jen k upevňování nákladu třeba při přepravě autem. Lze z něj vyrobit i neotřelý držák na toaletní papír.

Instalace je velmi snadná. Stačí do zdi navrtat dvě očka velká tak, aby se do nich vešly  háčky na koncích upínáku, a to je vše.

Staré instalatérské trubky

Trochu více zručnosti vyžaduje výroba držáku ze starých instalatérských trubek. Když si ale pohrajete s jejich zajímavými tvary, získáte opravdu originální věšák na toaletní papír.

Z trubek lze navíc vytvořit držák na zeď, ale i stojací. Pokud zvolíte stojací variantu, role papíru na něj jednoduše navléknete zeshora a podle velikosti trubky takto můžete naskládat i několik toaletních papírů do zásoby.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve