Jaký domácí mazlíček se k vám hodí podle zvěrokruhu?

 Mazlíčci 
27. června 2018 09:05 / Marie Popelková
  0
📷
6 fotografií v galerii
S výběrem domácího zvířátka poradí zvěrokruh Shutterstock
Pořízení domácího mazlíčka je potřeba dobře zvážit. Aby vám vaše soužití přinášelo pouze radost, vaše povahy by měly být co nejvíce podobné. Napovědět vám může vaše znamení zvěrokruhu.

Pokud jste se narodili ve znamení Berana, ideálního parťáka najdete v labradorovi, který stejně jako vy miluje nezávislost a naopak nesnáší nudu. Berani nemají rádi obyčejné věci a rychle se začnou nudit, a proto stále vyhledávají nová dobrodružství. Což je i definicí povahy labradora, který neustále zvědavě prohledává okolí.

Společné vlastnosti

Znamení Býka neodolá společnosti kočky. Býci i kočky jsou tvrdohlaví a ve všem nároční. Spojovat vás bude rozhodně slabost pro pohodlí, tudíž můžete s kočkou klidně dlouhé hodiny relaxovat a ona se od vás nehne na krok.

Blíženci rádi vyhledávají společnost a milují povídání a sbírání informací. Z toho důvodu je pro ně dokonalým domácím mazlíčkem papoušek. Pokud ho naučí mluvit, mohou s ním i debatovat.

Nejcitlivější osoby hledejte ve znamení Raka. Jsou snílci a rodinný typ. Díky jejich povaze vědí, jak se perfektně postarat o tak malé a křehké stvoření, jako je křeček.

U lidí ve znamení Lva není pochyb o tom, že správnou volbou je kůň. Lev má totiž výrazný charakter, rád je autoritou pro okolí a není mu cizí noblesa a potřeba se předvádět. Proto se k němu hodí kůň jako nikdo jiný. Jeho symbolem je přece elegance, vkus a rafinovanost.

Čistota a tichost

Pokud má někdo husí kůži z nepořádku, tak jsou to Panny. Do své blízkosti si proto nerady pouští nepořádná zvířata. Nejlepším domácím mazlíčkem pro ně tedy bude rybička, která si žije v čistotě a tichosti ve svém akváriu. Jak zařídit bydlení podle horoskopu, jsme psali zde.

Perská kočka. Přesně takové zvíře chtějí po svém boku Váhy, které jsou vyrovnané a zbožňují harmonii a něhu.

Po netradičním mazlíčkovi sáhnou Štíři, kteří chtějí žít život po svém a nenechají se nikým ovlivnit. Ideální volbou je buď had, nebo škorpion.

Střelci mají temperamentu na rozdávání. Nehodí se k nim zvíře, které není živé. I proto by si měli pořídit nějakého hopsavého hlodavce.

Zlobivý mazlíček

Vytrvalost, pečlivost a tvrdohlavost. Přesně tyto vlastnosti vystihují Kozorohy. Pokud si například umanou, že vycvičí psa, nevzdají to a dotáhnou to až do konce. Proto si Kozorozi mohou domů pořídit i ty nejzlobivější a nejnáročnější mazlíčky.

Vodnáři budou na mazlíčky značně vybíraví. Milují totiž volnost a starání o zvířátko by jim mohlo kazit plány. Adeptem na vhodné zvíře může být například andulka.

Oddanost, náladovost a smysl pro pořádek, to je priorita Ryb. Rychle se zamilují do malých pejsků, králíčků a jiných roztomilých stvoření.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve