Raffaelo kuličky
Ostatní
14. listopadu 2015 23:10
/
redakce
📷
1 fotografie v galerii
Výroba domácích Raffaelo kuliček. / Wikimedia Commons/Alpha from Melbourne, Australia
Raffaelo je oblíbené cukroví, které mnoho domácností řadí právě mezi nejoblíbenější druhy nepečeného cukroví. I když je zajímavostí, že je tomu celkem krátce. Připravte si ho i vy, neboť je velmi snadné, takže se vám určitě podaří.
INGREDIENCE
120 g kokosová moučka
150 g máslo
1 balíček vanilkový cukr
1/2 konzervy slazené mléko (Salko)
250 g cukr moučka
kokosová moučka
60 g mandle
POSTUP
Máslo s oběma druhy cukru rozpustíte ve vodní lázni a za občasného míchání necháte vychladnout.
Pak do směsi přidáte salko a kokos, důkladně promícháte a uložíte do chladničky asi na 1 - 2 hodiny ztuhnout.
Mandle spaříte, oloupete a necháte třeba na topení oschnout.
Z těsta tvoříte kuličky, do každé zabalíte mandli a kuličky obalujete v kokosu.
Rafaelo se salkem ukládáte do papírových košíčků. Z jedné dávky je asi 65 kuliček - záleží na velikosti.
INGREDIENCE
120 g kokosová moučka
150 g máslo
1 balíček vanilkový cukr
1/2 konzervy slazené mléko (Salko)
250 g cukr moučka
kokosová moučka
60 g mandle
POSTUP
Máslo s oběma druhy cukru rozpustíte ve vodní lázni a za občasného míchání necháte vychladnout.
Pak do směsi přidáte salko a kokos, důkladně promícháte a uložíte do chladničky asi na 1 - 2 hodiny ztuhnout.
Mandle spaříte, oloupete a necháte třeba na topení oschnout.
Z těsta tvoříte kuličky, do každé zabalíte mandli a kuličky obalujete v kokosu.
Rafaelo se salkem ukládáte do papírových košíčků. Z jedné dávky je asi 65 kuliček - záleží na velikosti.
Kam dál?