Zařizujete obývák? Nezapomeňte na drobnost, která dodá pokoji ten pravý šmrnc

 Dům 
17. července 2018 17:07 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vzhled konferenčního stolku ovlivní dojem z celého obývacího pokoje Shutterstock
Stylový konferenční stolek může mít zásadní vliv na vzhled celého obývacího pokoje. Nejen, že získáte další úložný prostor, pokud budete vybírat chytře, konferenční stolek vytvoří zajímavý ústřední bod místnosti.

Skandinávský styl

Co se týče konferenčních stolků, méně je někdy více. Jestli máte rádi minimalismus, sáhněte po stolku inspirovaném skandinávským stylem. Namísto přeplácávání zůstaňte u jednoduchosti s prostými, čistými liniemi. Někdy jednoduchost dokáže vytvořit větší dojem než něco zbytečně okázalého.

Naaranžujte vrstvy

Je zajímavé, jak kupka časopisů nebo knížek dokáže vytvořit příjemnou podívanou pro oko, když je správně naaranžovaná. Zorganizujte knížky a časopisy na konferenčním stolku podle velikosti a barvy hřbetu. Tímto způsobem mohou být součástí celkového designu pokoje, i když budou pod stolem.

Přidejte místa k sezení

Kdo by chtěl fádní konferenční stolek, když si můžete do obývacího pokoje pořídit celou mini jídelní sadu. Hoďte na zem několik roztomilých polštářů nebo taburetů a zasuňte je pod stolek. V případě potřeby mohou sloužit nejen jako dekorace, ale také jako mini jídelna.

Nezapomeňte na zeleň

Jestli máte chuť jednoduchý konferenční stolek něčím oživit a nevíte, co by bylo nejvhodnější zvolit, sáhněte po rostlině. Postavte na stolek několik květin nebo sukulentů v květináči, abyste celou scénu trochu oživili.

Průhledný nábytek vizuálně šetří prostor

Nemáte v obývacím pokoji příliš místa, ale zoufale by se vám hodil odkládací prostor? Zvolte kompromis a pořiďte si konferenční stolek z průhledného nebo lesklého materiálu, abyste docílili funkčního, ale téměř neviditelného kusu nábytku.

Jděte přírodní cestou

Pokud chcete stylový, ale ne staromódní konferenční stolek, zkuste se držet pouze přírodních materiálů, jako je například naplavené dřevo a pokojové rostliny, které už byly zmíněné dříve. Jde o skvělý způsob, jak udat celému obývacímu pokoje éterický nádech. Jestli chcete něco opravdu originálního, můžete si konferenční stolek vyrobit ze starého kufru.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve