Nezapomeňte o Vánocích na svého pejska a obdarujte ho také

 Mazlíčci 
22. prosince 2019 17:51 / Eva Vogelová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Potěšte vánočním dárkem i pejska Depositphotos
O Vánocích je tradice dávat si dárky mezi blízkými. Pokud máte doma pejska, patrně ho berete jako člena rodiny. V takovém případě si také od vás zaslouží dárek. Zjistěte, čím byste ho mohli potěšit.

Pejsci nejsou tolik nároční jako lidé. Nemusíte několik dní přemýšlet o tom, co jim koupíte pod stromeček. Váš čtyřnohý kamarád bude vděčný téměř za všechno, co mu dáte. Nejvíce se mu patrně budou zamlouvat pamlsky.

Svítící obojek

V zimě se velmi brzy stmívá. Když půjdete na procházku v sedm hodin večer, všude už bude tma. Pokud pejska pouštíte z vodítka, ve tmě nad ním ztratíte dohled. Kvůli tomu se vám bude hodit svítící obojek, díky kterému ho uvidíte i v dálce.

Vašeho psa si díky svítícímu obojku všimnou i případní cyklisti či řidiči aut, takže během své jízdy zpomalí. Svítící obojek můžete pořídit v různých barvách a tvarech. Existují i svítící kšíry a přívěsky na obojek. Vyberete si, co vám bude vyhovovat.

Psí pelíšek

Pokud pravidelně nespíte s vaším čtyřnohým parťákem v posteli, zasloužil by si kvalitní pelíšek. Vybírejte ho podle velikosti, aby v něm měl dostatek místa. Na barvě patrně tolik záležet nebude.

Pejskovi půjde především o pohodlí. Možná už nějaký pelíšek doma máte. Když však vlastníte větší byt či dům, hodil by se mu ještě do jiné místnosti. Pokud jste zruční, pelíšek svému mazlíčkovi můžete i ušít.

Psí hračka

Mladí a energičtí pejsci ocení hračky, se kterými si budou moct hrát. Mnoho psů si oblíbilo plyšáky, které mohou s sebou všude tahat a trhat je. Někteří si dobře pohrají s míčky. Záleží jen na vás, jakou hračku mu pořídíte. Každý pes má rád něco jiného.

Psí pamlsky

Největší radost svému pejskovi uděláte patrně tím, že mu pořídíte velké množství pamlsků. Ve specializovaných obchodech můžete koupit různé druhy s několika příchutěmi. Žvýkací pamlsky psům vyčistí zuby, zmírňují zápach z úst a brání v tvorbě zubního kamene.

Pamlsky pejskovi budou chutnat, ale uděláte i něco pro jeho zdraví. Rozhodně byste psa neměli krmit lidskými dobrotami, protože by se mu mohlo udělat špatně od žaludku. Pamlsky můžete vašemu parťákovi připravit i sami. Jak na to?

Psí miska

Když už vašemu čtyřnohému kamarádovi pořídíte pamlsky, zasloužil by si i novou misku. Pokud žere už z nějaké zašlé misky, pořiďte mu úplně novou. Bude se mu z ní mnohem lépe žrát a jídlo mu bude více chutnat.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008