SKVĚLÝ TIP: Tento koláč je světovým hitem! Je rychlý, chutný a stačí na něj jen tři ingredience!
Ostatní
01. října 2016 06:58
/
Ema Maxová
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Stačí vám 3 ingredience a koláč je na světě. / Youtube.com
Honí vás chuť na sladké a nevíte, co rychle upéct? Máme pro vás řešení. Japonský tvarohový koláč máte hned hotový a stačí vám na něj tři ingredience, které má každý doma.
Máte rádi lehké tvarohové dezerty? Pokud ano, máme pro vás jeho jinou lehčí variantu, která chutná výtečně. Tento úžasný tvarohový koláč je velmi chutný a není obtížné trávení, takže se po něm budete cítit skvěle. Je to jednodušší varianta klasického cheescaku, vystačíte si totiž jen se třemi ingrediencemi. Navíc vám celá příprava dortu zabere necelou hodinku, a tak ho můžete upéct, kdykoli si vzpomenete. Tento recept obletěl celý svět a dočkal se velkého úspěchu. Tady máte recept.
Na přípravu potřebujete jen tyto tři suroviny:
1) 3 vajíčka
2) 120 g bílé čokolády
3) 120 g tvarohu
Postup je velmi jednoduchý a můžete ho vidět také ve videu:
Oddělíme si bílky od žloutků a předehřejeme troubu na 170 stupňů. Čokoládu si rozpustíme a počkáme, až vychladne. Poté ji přidáme do tvarohu, který by neměl být ledový. Dále přidáme žloutky a vše důkladně zamícháme. Dále si vyšleháme bílky na sníh a opět vše promícháme.
Připravíme si pekáč a skleněnou misku na pečení s průměrem 15 cm. Potřebovat budeme i pečící papír. Jedna část bude kopírovat dno nádoby a další zase zakryje stěny. Celou směs vlijeme do nádoby a položíme na pekáč, který podlijeme vodou. Koláč se peče 15 minut na 170 stupňů a potom se nechá dojít dalších 15 minut ve vypnuté troubě.
Tento koláček je malý, pokud chcete upéct větší koláč, stačí když množství surovin zdvojnásobíte (6 vajec, 240 g bílé čokolády, 240 g tvarohu) či ztrojnásobíte (9 vajec, 360 g bílé čokolády, 360 g tvarohu). V takovém případě vyberte skleněnou misku s větším průměrem. Nezapomeňte koláč dochutit moučkovým posypem a nechte si chutnat.
Na přípravu potřebujete jen tyto tři suroviny:
1) 3 vajíčka
2) 120 g bílé čokolády
3) 120 g tvarohu
Postup je velmi jednoduchý a můžete ho vidět také ve videu:
Oddělíme si bílky od žloutků a předehřejeme troubu na 170 stupňů. Čokoládu si rozpustíme a počkáme, až vychladne. Poté ji přidáme do tvarohu, který by neměl být ledový. Dále přidáme žloutky a vše důkladně zamícháme. Dále si vyšleháme bílky na sníh a opět vše promícháme.
Připravíme si pekáč a skleněnou misku na pečení s průměrem 15 cm. Potřebovat budeme i pečící papír. Jedna část bude kopírovat dno nádoby a další zase zakryje stěny. Celou směs vlijeme do nádoby a položíme na pekáč, který podlijeme vodou. Koláč se peče 15 minut na 170 stupňů a potom se nechá dojít dalších 15 minut ve vypnuté troubě.
Tento koláček je malý, pokud chcete upéct větší koláč, stačí když množství surovin zdvojnásobíte (6 vajec, 240 g bílé čokolády, 240 g tvarohu) či ztrojnásobíte (9 vajec, 360 g bílé čokolády, 360 g tvarohu). V takovém případě vyberte skleněnou misku s větším průměrem. Nezapomeňte koláč dochutit moučkovým posypem a nechte si chutnat.
Kam dál?