Jak vylepšit venkovní posezení s omezeným rozpočtem

 Zahrada 
23. července 2017 12:03 / Marie Popelková
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zútulněte si venkovní prostory za málo peněz. internet
Všichni chceme, aby to u nás vypadalo hezky jak uvnitř, tak venku. Posezení na zahradě potřebuje čas od času oživit něčím novým stejně jako obývací pokoj. Jak to ale udělat, když při tom nechceme moc utratit? Zde je pár tipů.

Pokud si nechcete pořizovat nový nábytek, můžete buď natřít ten starý, nebo přidat pár drobnějších nových věcí kolem něj. Dojem z celkového prostoru potom bude úplně jiný. Místo nakupování nových křesílek stačí vyměnit jen podložku na sezení. Jestli jste jen trochu zručnější, můžete si ji i sami ušít. Obdobně bude fungovat i když na křesla přidáte nějaké barevné polštářky, které budou sloužit jako dekorace, a zároveň se o ně budete moci i opřít.

Pokud se nechcete pouštět přímo do natírání dřeva novou barvou, lze zvolit jen nějaký ošetřující olej, který obnoví původní vzhled nábytku.

Možná úplně nejlevnějšího osvěžení venkovního posezení dosáhnete přidáním květin do květináčů, které už venku máte. V zahradnictví určitě narazíte na rostliny, které budou momentálně zlevněné. Pokud nechcete utrácet vůbec, poproste přátele, aby vám uštípli kousek ze svých květin, který se vám v květináči snadno uchytí, když jej budete dostatečně zalévat.

V každém obchodě s doplňky do domácnosti najdete nějaké řetězy s elektrickými světýlky. Když budete mít štěstí třeba narazíte na nějaké osvětlení, které je určeno pro zimní období, i když vypadá neutrálně. Stává se, že je v létě prodávají se slevou.

Když je v létě teplo, trávíme venku čas dlouho do noci. Proto se nemusíte bát přidat víc světelných zdrojů. Kromě světýlek můžete využít i svíčky. Určitě jich několik najdete doma.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008