Barva letošních svátků je brusinková

 Dům 
22. prosince 2018 09:06 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Trendem letošních Vánoc bude brusinkový odstín Depositphotos
Jestli chcete držet krok se současnými trendy, zapomeňte, že barevným společníkem letošních vánočních svátků by měla být obyčejná červená. Všechno bude brusinkové, to znamená v o něco sladším, tmavším odstínu.

V plném květu

Brusinkový motiv lze využít i při zdobení vánočního stromečku. Samozřejmě můžete sáhnout po ozdobách v této barvě, ale zkuste přemýšlet i trochu netradičně. Mnoho květů má během tohoto ročního období tuto sytě karmínovou barvu. Kdybyste chtěli zkusit něco nového, určitě by se vám povedlo sehnat kytici nějakých levnějších květin v této barvě a přidat je na vánoční stromeček.

Sváteční aranžmá ložnice

Brusinková deka nebo přehoz přes postel je všechno, co potřebujete, abyste se letos o Vánocích cítili svátečně. Jestli se vám to povede, zkuste zvolit spíše nějaký zimní motiv, než něco vyloženě vánočního, abyste se z deky mohli těšit v průběhu všech chladných měsíců.

Nezapomínejte na věnce

Zase jde spíš o něco modernějšího, ale zato velice vkusného a elegantního. Zkuste tentokrát vyměnit tradiční věnce ze smrkových větviček a dalších ozdob za ty, které vyrobíte celé ze zralých brusinek. Uvidíte, že s touto zajímavou sváteční inovací překvapíte všechny sousedy.

Skleněné nádobí

Mnoho obchodů s vybavením pro domácnost nabízí skleničky v barvě brusinek ve své zimní kolekci. Pomůžou vám ke slavnostnímu prostření stolu ke štědrovečerní večeři, které je stylové a zároveň není upjaté nebo staromódní.

Kombinace s kovy

Pokud máte rádi kombinaci červené a stříbrné barvy, brusinkový odstín můžete také doplnit kovovými dekoracemi. Myslete pouze na to, že k brusinkové se lépe hodí chladnější kovové odstíny než ty teplejší.

Neváhejte a zkuste během letošních svátků vyměnit červenou za brusinkovou aspoň v několika malých detailech. Uvidíte, že se dočkáte vítaně svěžího, ale zároveň vánočního vzhledu. Nové aranžmá můžete vyzkoušet i s elektrickými světýlky.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008