Bezpečnostní fólie na sklo ocení nejen domácnosti s dětmi

 Dům 
31. března 2019 18:37 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nejčastějšími místy vážných poranění dětí bývají skleněné plochy Internet
Zajistit si bezpečný domov stojí často mnoho úsilí a také peněz. Obzvláště v domácnostech, kde jsou malé děti, berou lidé bezpečnost opravdu hodně vážně. Častými místy vážných poranění bývají zejména skleněné plochy. A právě ty lze ochránit pomocí speciálních fólií.

Skleněné plochy najdete v bytě na mnoha místech, ať už jde o prosklené dveře, stoly, stěny nebo skříňky. Pokud jimi malé dítě propadne, mohou být následky i fatální. Mnoho rodičů přitom neví, jak své ratolesti před nebezpečnými skleněnými plochami ochránit. Řešení je přitom velmi jednoduché a hlavně cenově dostupné.

Pokud máte strach, že vaše dítě se u vás doma může o něco skleněného poranit, jednoduše si pořiďte ochrannou fólii. Ta ochrání nejen vaše potomky, ale pokud ji nalepíte i na okenní tabule či balkonové dveře, bude vás chránit i před zloději.

Ochranné fólie na skla

Tento typ fólií je určen především k ochraně zdraví. Úrazy způsobené rozbitým sklem totiž patří v domácnosti k těm nejzávažnějším a ochranné fólie riziko zranění o rozbité střepy téměř stoprocentně eliminují. Fólie sice nemusejí vždy zcela zabránit rozbití skleněné plochy, ale zcela jistě zabrání jejímu vysypání z rámu, a taky se vyhnete jakýmkoliv střepům. Vytvoří se pouze pavučina, sklo ale drží stále pohromadě. Další zásadní výhodou ochranné fólie je to, že zadrží minimálně 97 % UV záření.

Ochranné fólie se používají pro skleněné plochy, kterým hrozí možnost rozbití a následná možnost zranění, a to zejména dětí. Instalují se dodatečně bez nutnosti demontáže skla. Jsou určeny na vnitřní stranu skla z interiéru a mají zdvojenou protiotěrovou vrstvu, která je chrání před poškrábáním.

Bezpečnostní fólie na skla

Bezpečnostní fólie se používají především pro ochranu skleněných ploch, a to nejen oken, ale také balkonových či francouzských dveří, jak v přízemních bytech a rodinných domcích, tak všude tam, kde hrozí nebezpečí vloupání, či jiné možnosti poškození skleněné plochy. Před zloději vás ochrání i bezpečnostní kování na dveře, o kterém jsme psali zde.

Okna, balkony či francouzské dveře jsou u bytů a rodinných domů nejsnadnější cestou, kudy se mohou zloději do domácnosti vloupat. Velmi účinnou ochranou těchto prosklených ploch jsou bezpečnostní fólie. Na skle nejsou vidět, nemění vzhled objektu a zbytečně tak neupoutávají pozornost.

Bezpečnostní fólie zároveň chrání před přírodními pohromami, jako je například krupobití či vichřice, hodí se i pro střešní okna, kde zabrání nebezpečí poranění, vyplavení a zničení interiéru.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47