Jaké je bydlení podle znamení zvěrokruhu

 Dům 
07. ledna 2020 12:00 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pohodlí domova, na kterém každému záleží Internet
Každý má jiný vkus a někdy není jednoduché sladit při zařizování domova vlastní a partnerovy představy. Pomoct by vám mohly poznatky, které vyplývají ze znamení zvěrokruhu. I když máte s protějškem zcela rozdílné vidění, kompromis se dá najít vždycky.

Každé rozdělování je trochu ošidné, ale na tom, že člověka ovlivňuje postavení Slunce a pozice planet v den jeho narození, přece jen něco bude.

V zajetí ohně

Mezi ohnivá znamení patří Berani, Lvi a Střelci.

BERANI při zařizování interiéru mají rádi praktický přístup - jednoduché předměty, materiály, které jsou nenáročné na údržbu. Potrpí si na přirozené světlo a tedy i velká okna, stejně tak na umělé světlo (ledky). Milují také krb nebo alespoň velké množství svíček v místnosti.

LVI si svoje domovy zařizují nákladně. Mají rádi luxus - ručně tkané koberce, sošky, zlacené mísy. Potrpí si na kvalitní materiály - kůži a nábytek z masivu. Jejich domov se nese ve zlaté barvě.

STŘELCI mají dobrodružnou povahu, která se doma projevuje zářivými barvami. Jsou družní, dominantou obýváku může být velká pohovka, aby se na ni vešli rodinní příslušníci. Potrpí si na suvenýry z cest po světě. Milují sport a je pro ně důležitý i kutilský koutek v domě. Oheň vyjadřují ve svém domě barvou.

V zajetí země

Mezi zemská znamení patří Býci, Panny, Kozorozi.

BÝCI mají rádi luxus, kvalitní nábytek – originály, nikoliv imitace. Milují drahé textilie, porcelán a keramiku. Potrpí si ve svém bytě na velké množství rostlin. Kromě dřeva si libují v ratanu.

PANNY mají na prvním místě domácí pohodu. Je pro ně důležité, aby se doma cítily dobře - a nejen ony, ale i další členové rodiny. Jsou pořádkumilovní, potrpí si na drobné detaily na nábytku. Na vybavení domova nejsou náročné. Potřebují ale kontakt s přírodou.

KOZOROZI při zařizování svého bytu preferují dobré provedení, které vydrží dlouho. Nejnovější interiérové doplňky jim nic neříkají. U barev mají rádi tmavší odstíny.

S pohledem vzhůru

Mezi vzdušná znamení patři Blíženci, Váhy a Vodnáři.

BLÍŽENCI mají rádi velké prostory, které dokážou patřičně využít. Rádi zařizují interiér a jsou velmi tvořiví.

VÁHY vědí, co je ve světě bydlení nového, a podle toho si zařizují domácnost. Do svého moderního interiéru si klidně dají nové věci s retro kousky. Potrpí si na originální osvětlení.

VODNÁŘI neradi ukazují, co skrývají uvnitř domova. Dávají přednost materiálům, které nevyžadují velkou údržbu, protože v životě jsou pro ně důležité jiné priority – pořizují si rádi čističku vzduchu.

Samá voda

Mezi vodní znamení patří Raci, Štíři, Ryby.

RACI potřebují pro svůj život velkou rodinu a lpí na tradicích. Nejsou výstřední, nepotrpí si na drahé kousky nábytku ani výrazné barvy. Nakupují ve starožitnictví a bazarech. Symbol vody je pro ně modrá barva ve všech odstínech.

ŠTÍŘI uvítají doma kvalitní materiály. Hodně se jim líbí sklo, kov a pevné plasty. Umístění vany či sprchy je u nich často neobvykle situované.

RYBY se inspirují všude, je to jen otázka vkusu - lidová kultura, exotická místa, ekologie a recyklace. Ve svém bytě klidně zvolí více barev a doplní jednou barvou. Výsledkem této kombinace je barevná harmonie. Dále čtěte: Jak sjednotit interiér, který jste zařizovali postupně a nic v něm neladí?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47