Promyšlené tipy, jak udělat vánočními dárky co největší radost

 Dílna 
23. prosince 2018 10:22 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Udělejte vše pro to, aby vaše dárky působily jedinečně Depositphotos
Ať už je to vánoční dárek nebo způsob, jak někomu poděkovat za celoroční spolupráci, dobrý dárek může zanechat na jeho příjemci velký a dlouhotrvající dojem. Vědět, jak dát vynikající dárek, je zkrátka dovednost, která se může hodit nám všem.

Všechno je o prezentaci

I když nesete pouze láhev vína na večírek, pořád to můžete zaonačit tak, abyste hostitele ohromili. Přidejte slavnostní mašli, uložte ji do speciální tašky nebo balícího papíru, případně ke jmenovce ve vánočním období připevněte perníček. Udělejte to tak, aby dárek vypadal výjimečně, až ho budete předávat.

Přidejte element překvapení

Když si někdo bude přát ponožky a vy mu dáte ponožky, můžete si odškrtnout „splněno,“ ale dárek, kterým překvapíte, bude určitě daleko víc nezapomenutelný. Jestli chcete vaše blízké opravdu překvapit, zkuste dávat pozor během celého roku a když zmíní něco, co by si přáli, udělejte si poznámku do mobilu. Uvidíte, že až se přiblíží Vánoce, už na svoje přání dávno zapomenou, ale až dárek rozbalí, budou jej jednak milovat a zároveň budou překvapení.

Myslete na to, aby dárek byl osobní

Jakýkoliv dárek lze povýšit na to, aby byl osobní. Šátek může být jenom šátek, ale když na něj přidáte monogram, bude vidět, že jste strávili nějaký čas promýšlením, realizací a že je dárek opravdu určen jen té jediné osobě.

Vyvolejte emoce

Možná že hezký rámeček na fotky byl na seznamu toho, co si babička k Vánocům přála, ale když dovnitř přidáte černobílou fotografii, kterou už několik let neviděla, vyvoláte tím spoustu pozitivních emocí. Tyto typy sentimentálních dárků budou u vašich blízkých opakovaně evokovat úsměv.

Něco, co vám zůstane na památku

Z módních dárků se obdarovaní budou radovat několik týdnů, ale dárky na památku jsou většinou více památné. Čím víc je dárek promyšlený, tím více si ho obdarovaní budou cenit. Ty nejlepší dárky jsou ručně vyrobené a téměř nic vás nestojí. Když poprosíte děti, aby prarodičům k Vánocům namalovaly dárek, který potom zarámujete, budou se z nich těšit déle než jen během svátků. Tip na vlastnoručně vyrobený dárek, kdybyste měli obzvlášť tvůrčí náladu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve