Nano lepicí páska se v domácnosti neztratí. Přilepíte s ní obraz i květináč na zeď

 Dům 
13. března 2020 09:24 / Marie Popelková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Pověsit věci na zeď jde i bez vrtání Internet
Lepicích pásek existuje nepřeberné množství a každá se hodí pro lepení jiného materiálu. Pokud si ale pořídíte nano lepicí pásku, získáte domů opravdu skvělého pomocníka. Díky ní totiž hravě pověsíte obraz na zeď i bez vrtání.

Nano lepicí páska je vyrobena z ekologického materiálu zvaného PU gel. Výhodou pásky je, že ji lze opakovaně nalepovat a nezanechá po sobě žádné zbytky lepidla. Je velmi odolná a omyvatelná. Můžete ji lepit na jakýkoli hladký, čistý a neporézní povrch. Nepoškodí vaše stěny či jiné povrchy. Její využití v domácnosti je opravdu široké.

Do kuchyně, koupelny i ložnice

Na nano lepicí pásce oceníte havně její univerzálnost. Lze ji použít k opravě koberců, nábytku, lepení plakátů, ozdobných obrazů, fotorámečků a dalších drobných předmětů, které je třeba umístit v dlouhodobém svislém úhlu. Může také upevňovat mobilní telefony nebo ploché desky na jakýkoli povrch. Páska je vhodná nejen do běžného pokoje nebo kanceláře, ale také do kuchyně nebo koupelny.

Zásuvky pěkně po ruce

Pod pracovním stolem se často objevuje prodlužka se zásuvkami, které využíváte k zapojení počítače, nabíječky na telefon a podobně. Pokud se vám nechce pořád sklánět pod stůl, jednoduše nalepte nano pásku třeba na bok stolu a zásuvky na prodlužce na ni přilepte.

Kartáčky nemusejí zabírat prostor

Pokud máte malou koupelnu a chcete ušetřit prostor na umyvadle nebo poličce, nalepte dostatečně dlouhý pruh nano pásky na zeď nebo na obkladačky a kartáčky můžete odkládat na pásku. Páska udrží i kelímek na kartáčky nebo třeba nádobku s tekutým mýdlem. Stejným způsobem můžete na pásku odložit i hřeben, lak na vlasy či cokoliv jiného.

Na vařečky, nože i pánve

Nano pásku využijete také v kuchyni. Hravě na ni nalepíte například vařečky, nože nebo lehčí pánve. Opět vám díky tomu zbyde více místa ve skříních. A nemusíte si kvůli tomu provrtávat drahý obklad jako v případě klasických lišt s háčky.

Koberec bude držet jako přibitý

Pokud máte doma kusové koberce, asi víte, jak je těžké udržet je najednom místě. Problém opět vyřeší nano páska. Nalepte ji na spodní stranu koberce a přilepte k podkladu. Když budete chtít koberec odstranit, jednoduše pásku odlepíte a na podlaze nezůstane po pásce ani památky.

Obraz i květináč na zdi

Bez zbytečných děr ve zdi pověsíte na stěnu také obraz nebo drobné květináčky, ve kterých můžete pěstovat bylinky nebo jiné drobné květiny. Stačí opět nalepit na zeď nano pásku. Výhodou je, že když po čase budete chtít obraz sundat, pásku ze stěny snadno odlepíte, aniž byste si omítku zničili. O dalších typech lepicích pásek, které se hodí mít doma, jsme psali zde.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47