Současné designové trendy, kterých se budete chtít v budoucnu zbavit

 Dům 
27. května 2019 10:02 / Marie Popelková
  2
📷
4 fotografie v galerii
Až se příště budete řídit podle toho, co je zrovna moderní, přemýšlejte, zda se vám daný trend bude líbit i za několik let Depositphotos
Spousta věcí, které jsou momentálně populární, nám připadají skvělé a lákají nás k tomu, abychom si je ihned pořídili. Zkoušeli jste se na ně ale podívat z větší perspektivy? Jak praktické budou například za deset nebo dokonce za dvacet let? Zde je několik oblíbených trendů, kterých se budete chtít v budoucnu zbavit.

Nikdo vám nezaručí, že to, co je v současnosti oblíbené, za pár let nevyjde z módy. Jestli chcete alespoň malou pomoc při rozhodování, zde je pár trendů, které se rozhodně nevyplatí pořizovat.

Otevřené police

V poslední době se staly populárními otevřené police namísto normálních kuchyňských skříněk. Nemusí lidé v takovém případě umýt každý kousek nádobí před tím, než do něj umístí jídlo? A kam schovají nevzhledné kuchyňské roboty a další pomůcky, které nepoužívají denně? Otevřené police mají smysl, jen pokud vám k sobě všechno perfektně ladí. V opačném případě pouze rušíte původní smysl skříněk, což je schovat věci, které nemusíte mít neustále na očích.

Technologie chytrých domů

Chytré termostaty a domovní zvonky budou zaostávat s tím, jak se technologie bude posouvat. Je velmi pravděpodobné, že v následujících letech se budete muset určitých prvků chytré technologie zbavit v důsledku její zastaralosti. Technologie hardwaru a softwaru se stále posouvá kupředu, a proto se může stát, že za deset nebo dvacet let váš moderní telefon nebude kompatibilní s chytrou aplikací na ovládání světel a topení, kterou používáte teď.

Skleněný sprchový kout bez dveří

Tento koupelnový trend brzy vymizí z čistě praktických důvodů. Když není sprchový kout uzavřený, není nic, co by drželo teplo uvnitř. Když zrovna nejste pod horkou vodou, je vám zima. I když skleněné sprchové kouty vypadají luxusně a elegantně, lidé dají pro tentokrát přednost pohodlí před vzhledem. Pokud nechcete šlápnout vedle a rádi byste měli interiér ve stylu, který nezestárne, zkuste pracovat s neutrálními barvami.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve