Co dělat proto, aby vaše koupelna působila reprezentativně

 Dům 
02. září 2019 18:08 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Připravte koupelnu, než do ní vkročí hosté Depositphotos
Ať už připravujete dům na prodej, čekáte rande, přátele nebo rodinu, určitě chcete, aby vaše koupelna byla o něco víc upravená než obvykle. Vše je o vyvolání těch správných emocí. Zde je několik tipů, jak na to.

Všichni vaši hosté, kteří se u vás zdrží, dříve či později do koupelny zavítají. A pokud máte pocit, že jejímu vzhledu nemusíte věnovat tolik péče, jako ostatním místnostem, ve kterých budete společně trávit víc času, zamyslete se znovu.

Ukliďte veškerou kosmetiku

Je vaše umyvadlo, okraj vany a všechny ostatní povrchy pokryté kosmetikou? Začněte vším, že vše uklidíte někam, kde to nebude na očích. Pohled na náš kartáček nám nevadí, ale dívat se na cizí může být překvapivě nepříjemné. Schovejte proto všechno za zavřené dveře. Navíc vám to usnadní úklid.

Zjednodušte kontrolu zápachu

Koupelna může být místnost, kde to voní nejméně z celého domu. A i když sami můžete čas od času zapálit vonnou svíčku, ujistěte se, že si mohou pomoci i sami hosté. Nachystejte osvěžovač vzduchu nebo zápalky a vonnou svíčku tak, aby i vaši hosté věděli, že mají vše k dispozici.

Zvolte bílou barvu

Při vaší každodenní rutině vám nejspíš nevadí vaše starší, opotřebované ručníky. Vy víte, že jsou čisté, vašim hostům to ale tak na první pohled připadat nemusí. Nachystejte pro vaši návštěvu čistě bílé ručníky, které nejlépe vyvolávají pocit čistoty. 

Zvykněte si na pravidelnou údržbu

Klíč k tomu, aby byla vaše koupelna vypadala vždy reprezentativně je pravidelná údržba. Jednou za měsíc vše pořádně vydrhněte. Aby vše zůstalo čisté, dodržujte následující postup. Každý den rychle vyčistěte vnitřek toalety a setřete ji i zvenku a to samé platí i pro zrcadlo a umyvadlo. Sprchový závěs nechávejte roztažený, aby se na něm netvořila plíseň. Pokud máte pocit, že kosmetiku při úklidu nemáte kam schovat, je třeba přidat úložný prostor.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum